LOADING

Type to search

Voel je je gestrest, nerveus, overprikkeld of vermoeid? Ben je het overzicht kwijt en heb je moeite om dagelijkse bezigheden goed te plannen?

Ordenen, organiseren, opruimen, structureren en versimpelen is mijn passie en het creëren van overzicht het doel. Met mijn ervaring help ik anderen met het op orde brengen van hun leven en het creëren van overzicht zodat zij zich kunnen richten op wat voor hun belangrijk is.

We leven in een hectische tijd, er gebeurt veel om ons heen, er wordt veel van ons verwacht en we hebben te veel spullen.

Om weer grip je krijgen is het belangrijk om een stapje terug te doen. Waar sta je en wat heb je nodig. Vandaar uit kan je weer prioriteiten stellen, opruimen en plannen. Zonder overzicht is het lastig om ergens aan de beginnen.

Coaching

De eerste afspraak, de intake, is bedoeld om met elkaar kennis te maken, je situatie te verkennen en je coaching vraag te bespreken. Vandaar uit  krijg je opdrachten mee ter voorbereiding van de volgende sessie.

Onze afspraken kunnen in het begin, als de situatie daarom vraagt, wekelijks plaatsvinden. Meestal werk ik met  twee wekelijkse sessies. De duur is in het begin 55 minuten en gaande weg verandert dit naar 25 of 15 minuten, afhankelijk van de situatie. De afspraken kunnen bij mij, op locatie of online plaatsvinden.

In de periode tussen de sessies ga je met opdrachten aan de slag. Ik vind de dagelijkse praktijk tussen de afspraken het allerbelangrijkst. Dat is immers waar het om gaat. Ervaringen uit de praktijk zijn dan ook het uitgangspunt van de coaching sessies. Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar je leert van reflectie op de ervaring. Zo leer je het toepassen van vaardigheden en het aanleren van strategieën.

IMG_0875.2

Wil je contact over coaching? Dat kan hier!

Aangesloten bij

Afbeeldingsresultaat voor logo emcc